Chaozproductions.com

10 skuespillere med sommerkjoler i film

Ofte trenger man inspirasjon for å komme fram til de beste historiene. Man kan se filmer om og om igjen uten å fatte poenget. Men de filmene vi husker, vekker alltid noen følelser i oss som vi ikke kan bli kvitt.

For meg satt Catch 22 en slik følelse i meg. Det som jeg i dag vet er en mørk komedie, var for meg en skrekkelig historie da jeg som liten ble plassert foran TV-en. Men lite visste de hva filmen skulle få å bety. I dag kan vi se tusenvis av filmer og bli inspirert.

Sommerkjoler er kanskje ikke det første man tenker på når det gjelder film, men sannelig fins det mye inspirasjon her også. Vi skal se på 10 sommerkjoler fra kjente filmer.

1.Marilyn Monroe sommerkjole

Den mest ikoniske hvite sommerkjolen, er en halterneck-kjole man kan få kjøpt på NaKd. Det er flotte sommerkjoler med rynker og struktur som minner om filmene.

2.Audrey Hepburn lille sorte

Audrey Hepburn var en kjent skuespillerinne med en stor aura. Med den lille sorte i filmen Breakfast at Tiffanys.

3.Julia Roberts lårkorte kjole

Med blokkfarger og unik utforming ble Julia Roberts for alvor kjent i filmen Pretty Woman. Filmen ble en stor suksess, og kjolen er fortsatt populær.

4.Eva Green aftenskjole

Eva Green har spilt Bond-pike og som Vesper Lynd slo hun an blant de mannlige tilskuerne. James Bond er kjent for sine vakre kvinner, også i sommerkjoler.

5.Michelle Rodrigez formsydd kjole

Skuespilleren fra Fast & Furious filmene har gjort stor suksess som en etterlyst banditt. Med sin formsydde kjole gjorde hun store øyne på lerretet.

6.Scarlett O´Hara ballkjole

I filmen Tatt av Vinden har Scarlett en prangende ballkjole som har gått inn i historiebøkene. For det er en film som er over 80 år gammel.

7.Astrid S prinsessekjole

Nyinnspillingen av Tre Nøtter Til Askepott ble en stor suksess. Og i denne filmen spiller selveste Astrid S hovedrollen ikledd en vakker prinsessekjole. Men ikke alle artister blir skuespillere.

8.Pia Tjelta hot couturekjole

Pia Tjelta er en av våre mest anerkjente skuespillerinne, og på den rød løperen viste hun seg fra i filmkjolen fra Leila Hafzi. Noen skuespillere kommer, og noen går.

9.Emilia Clarke dragedronningkjole

Emilia Clarke, bedre kjent som Khalessi eller Deanerys Targaryen, var dragedronningen som hersket i De Syv Riker i Game Of Thrones.

10.John Travolta dansekjole

I filmen Hairspray møter vi Edna Turnblad som inspirator og danse-instruktør. Edna spilles av John Travolta, den ultimate danseløven. De fleste kjolene i filmbransjen finner man som regel på den røde løperen under Oscar utdelingen.

kheera