Chaozproductions.com

Refinansiering til et filmprosjekt

Når du skal starte opp et filmprosjekt så er det flere steg du må gå gjennom. Det er blant annet refinansiering til filmprosjekt, da dette kreves for å komme deg nærmere den store drømmen din.

Gjør prosjektet billigst mulig

Når du søker refinansiering for din filmproduksjon, så kan du finne vilkår og betingelser for refinansiering av forbrukslån. Refinansiering av forbrukslån er den enkle måten å spare penger når du har lån eller utestående kreditt. Når du har arbeidet med en

film, så er det ikke så uvanlig at du fjerne tart opp smålån eller bruker kredittkort til finansiering av dette. Ved flere lån som dette, kan du senke kostnadene når du får bake alle lån i et nytt lån. Ved refinansieringslån sammenlignes lån fra flere banker, med kun en søknad. Dette er en enkel prosess for deg som filmskaper. Det er lavere rente på lån uten sikkerhet, noe som betyr at lånet er billigere. Refinansiering er en sikrere lån enn forbrukslån, hvor renten går ned. Går penger til refinansiering, så kan du få opptil 20 års nedbetalingstid. Du har da muligheten for mindre avdrag i måneden. Ved lavere rente og lengre nedbetalingstid kan du få lavere månedskostnader. Du kan betale mer av lånet enn avtalt eller spare penger hver måned.

Bedre oversikt over prosjektets økonomi

Alle smålån og kredittkort kan samles i et refinanseringslån. Da holder du bedre oversikt over økonomien med å forholde deg til én forfallsdato i måneden. Ved å fylle inn en enkel søknadsskjema sendes søknaden til flere samarbeidspartnere. Bankene samarbeider med behandler i din søknad. Ved å akseptere et tilbud om refinansiering, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiver. Deretter overlates arbeidet til de, videre i prosessen med å innfri de gamle lånene dine. En rerfinansiering av forbrukslånet er en enkel prosess. Etter at gjelden blir innfridd får du en ny oversiktlig nedbetalingsplan. Dette er bare flere fordeler på en gang. Du kommer mye lengre med prosjektet ditt, ved å ha alt samlet på en lån. Da slipper du all hodebryet om alle lån som har blitt tatt ved å holde det samlet.

kheera