Chaozproductions.com

Filmproduksjon – stor investering eller smartere løsninger?

Driver du å leker med tanken om å produsere film, så har du kanskje allerede investert i filmkamera, kulisser, statister også videre. Oppdragene begynner sakte, men sikkert å renne inn. Det er mange små oppdrag, men hva gjør du om den virkelig store jobben dukker opp? Takker nei eller risikerer å gå konkurs?

Denne jobben kan være din fremtid og karriere, og dersom du får vist deg fram ennå mer, så kan det hende det store aktørene dukker opp oftere og oftere. Men det er ikke sikkert du må ha masse penger for å kunne klare å gjennomføre et mye større oppdrag enn du hadde tenkt da du startet opp. La oss se på et system du kan bruke for å klare de store oppdragene.

SaaS for realisering av større drømmer

For dem som ikke vet hva SaaS er, så er Saas “programvare som en tjeneste” en nettbasert skytjeneste som hele tiden fungerer optimalt. Vi kjenner gjerne Google Docs eller Microsoft som slike systemer, men disse bruker reklame for å finansiere bruken. I stedet kan du velge Stratsys, et Skandinavisk basert system med utsøkt kundeservice.

Men hvorfor kan Stratsys hjelpe deg?

Finner ut om hva du risikerer

Stratsys er eksperter på risiko og analyser, og vil fort finne ut om ditt prosjekt fortjener dagens lys. Og om det skulle være flaskehalser eller utfordringer, så vil Stratsys identifisere dem og komme med tiltak.

Planlegger ressursbruken

En større jobb som filmprodusent krever en strategisk plan. Hvor skal scenene spilles inn, hvem skal møte hvor, og hvordan gjennomføre innspillingene. Vel, det er mye å tenke på, men Stratsys sørger for at du kan konsentrere deg om manus og scener.

Kvalitetsarbeid

Stratsys setter fokus på kvalitet. Kvalitet er mye viktigere enn mange tror. Man kan få mye arbeid uten kvalitet, men man kan få enda bedre betingelser med god kvalitet. Stratsys vet hvordan du kan skape enda bedre produksjon. Kvalitet i arbeid skaper mer effektive rutiner og mer tid til å utvikle konsepter og historiefortelling.

Virksomhetsplanlegging

En av de vanskeligste periodene i livet til en virksomhet, er når markedet endrer seg. Men poenget er at markedet endrer seg hele tiden. Av og til kan endringene være større. Får du plutselig en stor aktør som kunde, så kan det hende du må agere raskt. Du må tenke forbi prosjektet med denne kunden. Dette hjelper Stratsys deg med, slik at din nye hverdag ikke er i Grorud, men blant palmene i Miami.

Du trenger ikke mye penger for å lykkes

Mange tror at bare man har mye penger så kan man feile helt til man lykkes. Noe sant i det, men det betyr ikke at dem med mindre kapital ikke kan lykkes. Det gjelder bare å ta de riktige valgene til å begynne med. Det kan gi din filmproduksjon en ekstra fordel.

kheera